Strategii pentru pariuri sportive


Pariurile sportive sunt accesibile, antrenante si pline de suspans. In zilele noastre tot mai multe persoane sunt dispuse sa isi impartaseasca strategiile prin care castiga la pariurile sportive. Daca ti-am atras atentia, mai jos gasesti cele mai noi strategii, dar si ultimele stiri din lumea pariurilor.

Ce sunt pariurile sportive?

Pariurile sportive sunt un joc de noroc ce prezic rezultatele sportive prin punerea unei sume de bani pe un rezultat eventual al unui eveniment sportiv. Acestea sunt un hobby pentru fanii sportivi deoarece isi pot sustine echipa preferata in mod direct prin parierea unei mize.

Ce tipuri de cote sunt la pariurile sportive?

Cota este cea care face corelatia dintre posibilul castig si miza pariata. Acestea sunt stabilite de casele de pariuri dupa algoritmi proprii. Sageata Navodari este una dintre putinele care are un algoritm in favoarea clientului. Cotele folosite pe scara larga sunt: cote de tip European, cote de tip Britanic, cote de tip American, cote de tip Hong Kong, cote de tip Indonezian si cote de tip Malaezian.

Ce strategii de succes poti folosi la pariuri sportive?

Dubleaza miza de fiecare data cand pierzi. Pentru a avea success, cota trebuie sa fie minim 2. O alta strategie este 1-3-2-6. Si aceasta functioneaza tot pentru o cota de minim 2. Incepi pariul cu o unitate, continui cu 3 unitati, cu doua, iar la final cu 6. Daca pe parcurs ai pierdut, se reincepe cu unitatea 1 si se continua sirul. O ultima strategie este sirul lui Fibonacci. Pentru a o aplica, cota trebuie sa fie minim 3. Aceasta strategie este perfecta pe rezultatele de egalitate sau in “Minutul urmatorului gol”. 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55 este sirul lui Fibonacci si se respecta aceleasi reguli ca la strategia 1-3-2-6. Aceste trei strategii sunt cele mai folosite.

Pe sageatanavodari.ro gasesti cele mai noi stiri despre strategii, pariuri sportive si jocuri de noroc.