Fotbalul este cel mai popular sport de minge. Datorita complexitatii fotbalului si notorietatii lui, numarul fanilor acestui sport sau suporterilor este unul urias. Astfel, foarte multe jocuri au ca tematica fotbalul. Printre ele se numara si jocurile mecanice sau in termeni englezesti “online slots machines”.

Lumea acestor jocuri mecanice este una foarte variata iar fanii lor pot alege mai ales in domeniul online ceea ce li se potriveste cel mai bine. Cum lumea fotbalului este una imensa in care se invart sume la fel de mari de bani, si lumea jocurilor mecanice ce tema fotbalului este una surprinzator de mare. Combinatia perfecta pentru a te bucura de un astfel de joc este sa fii atat un fan al fotbalului cat si al jocurilor mecanice. Daca esti doar un fan inrait al fotbalului, atunci te poti bucura de un astfel de joc in zilele in care nu este nici un meci de urmarit.

Sageata Navodari iti propune cateva dintre cele mai cunoscute jocuri mecanice cu tema fotbalului pe care le poti incerca:

World Cup Mania este unul dintre cele mai populare jocuri mecanice cu tema fotbalului. Jocul are cinci role pe care apar simboluri cunoscute unui pasionat de fotbal: Cheeseburgeri, mingi de fotbal, bere cu hotdog sau vuvuzele. Muzica de pe fundal este si ea una care atrage. Sunetele sunt foarte asemanatoare cu cele ce pot fi auzite pe un stadion in timpul unui meci de fotbal. Rata RTP (Return to Player) este de 96,56%. Astfel, acest joc mecanic este unul indragit nu doar de fanii fotbalului ci si te jucatorii care cauta cote bune de castig la jocuri de noroc.

Football Star este un alt joc mecanic foarte popular in randul iubitorilor de fotbal. Acest joc se concentreaza pe viata unui jucator de fotbal. Jocul are cinci role pe care apar diferite simboluri de la ghete de fotbal, la portari in actiune, atacanti care dau cu capul, arbitrii sau tricouri cu numarul 10. In total sunt 243 de posibilitati de a face profit. Mingea care zboara este un simbol important. Trei mingi in zbor iti aduc 25 de rotiri gratuite. Rata RTP a acestui joc este de 96,42%. Este si el unul dintre cele mai cautate jocuri mecanice cu tema fotbalului.

Football Champions Cup este un joc video mecanic dezvoltat de Net Entertainment care contine 5 role asezate pe 5 randuri. Jocul acesta are o rata RTP de 96,82%. Asta il face unul dintre cele mai cautate jocuri mecaince cu tema fotbalului. Payout-urile sunt destul de bine echilibrate in joc, iar premiile foarte mari din rotirile gratuite sunt extrem de atragatoare.

Sunt foarte multe variatiuni de jocuri mecanice cu tema fotbalului iar noi, pe Sageata-Navodari.ro, am decis sa iti descriem 3 dintre cele mai cautate jocuri online mecanice. Indiferent daca esti sau nu un fan inrait al fotbalului, aceste jocuri mecanice iti vor capta atentia inca de la prima incercare. Tot ce trebuie sa faci este sa fii atent la banii pe care ii investesti si sa nu iti depasesti limita la care esti dispus sa ajungi.